avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MARIRE SALARIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MARIRE SALARIU

am marit salariu minim de la 670lei la 700 lei.ma obligat vreo lege sa maresc si celelalte salarii cu acei coeficienti?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 17 Ianuarie 2012
Nu va obliga niciun act normativ sa modificati si celelalte salarii ,,, coeficientii de ierarhizare se aplica numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajtorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare deacroxana deacroxana Salariul minim brut garantat este de 670 lei. As vrea sa stiu ce coeficienti de salarizare se aplica la acest salar, in functie de studiile avute, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Hg nr.1225/2011 - salariul minim brut pe economie Cornel  Vasile Cornel Vasile Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011 Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2012 luminel luminel daca am un salariat incadrat in functia de secretar administrativ cu un salariu de 800 lei cu ce coeficient trebuie sa-i majorez salariul? Va multumesc. (vezi toată discuția)