avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG nr.1225/2011 - salariul minim brut pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG nr.1225/2011 - salariul minim brut pe economie

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011
Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 17:43, 22 Martie 2012
A fost publicat in MO?
Da, a fost publicata in Monitorul Oficial .. textul integral al hotararii il gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua,
Unde vedem coeficientii?
Nu exista niciun coeficient de ierarhizare si nici nu a fost prevazut vreodata intr-o asfel de HG ... se face anul de cand se tot sustine pe Fprum ca acesti coeficienti sunt aplicabili numai daca sunt prevazuti in CCM aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ...
in concluzie, daca in CIM sau ROI nu sunt specificati coeficientii, iar activitatea este de proiectare, inginerii angajati ca si proiectanti pot avea salariul minim de 700? oare nu este o bataie de joc la adresa celor cu studii superioare?sau aplicam coeficientul din CCM la nivel national de 1,72????

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Coeficienti ierarhizare 2012 rominaduca rominaduca buna ziua. Ma puteti lamuri va rog cu privire la coeficientii de ierarhizare?Am angajati care au primit 670, iar acum vor avea 700 si angajati care au luat ... (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare salariala mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru ... (vezi toată discuția)