avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca 2012

Buna dimineata si La multi ani!
Avand in vedere faptul ca la 31 decembrie a expirat contractul colectiv de munca la nivel de unitate ( nu avem sindicat, doar reprezentanti ai salariatilor) , va rog sa-mi spuneti care sunt pasii urmatori in vederea depunerii acestuia CCM la ITM.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 3 Ianuarie 2012
Exista o procedura a ministerului, dar depinde de fiecare ITM. Daca imi lasati un mail , va trimit procedura cu tot ce trebuie sa depuneti.
In Legea nr.62/2011 sunt prevazute actele necesare inregistrarii la ITM a unui ccm ..... de exemplu, aveti aici asa ceva:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare ccm bvr bvr Buna ziua! Puteti, va rog, sa-mi spuneti care este procedura de inregistrare a contractului colectiv de munca? Mentionez ca s-a semnat la nivelul unei ... (vezi toată discuția)
Durata contract colectiv de munca say say Daca durata CCM la nivel de grup de unitati al unui minister este pana la 31.12.2011, la nivel de unitate aflata in coordonarea acelui minister se poate ... (vezi toată discuția)