avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... EXAMEN NOTARIAT 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

EXAMEN NOTARIAT 2012

La Multi Ani!

am rugamintea la cei mai informati de cat mine si care au informatii suplimentare fata de ce scrie pe site-ul UNNPR sa ne spuna ce subiecte au fost in anul 2011 la examenul pentru a deveni notar public fara a fi notar stagiar si eventual ce posturi mai sunt sau se vor crea vacante in 2012?
numai bine
multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 22:38, 13 Iunie 2012
Subiectele apar pe site ul Uniunii Nationale a Notarilor Publici, sunt in numar de 140 din care se fac 10 variante a cate 5 subiecte fiecare, atat la proba teoretica cat si la cea practica. Bibliografia se va afisa probabil in cursul lunii martie sau aprilie. Bibliografia, adica subiectele propriu zise, sunt aceleasi pentru examen, adica pentru cei care dau definitivatul fiind stagiari, cat si pentru concurs, pentru cei proveniti din alte profesii.
La proba practica, in 2011, au fost urmatoarele subiecte:
Incheiere de admitere divort; testament cu substitutie fideicomisara 993 C.civ; revocarea unui mandat; incheiere de certificare fapte; contract de vanzare cu rezerva dreptului de abitatie (toate conform noului cod civil)

La proba teoretica, in 2011, subiectele au fost:
Consimtamantul si cerintele valabilitatii sale; Inscrierile in cartea funciara; Clasificarea legatelor dupa obiectul lor; Competenta notarului public; Divortul prin acordul sotilor in fata notarului public

In 2011, spre deosebire de alti ani, nu au mai fost publicate pe site-ul UNNPR, nici subiectele, nici baremul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tematica examen notar 2011 avand in vedere intrarea in vigoare a nc civil edina edina Buna ziua. Fac parte din categoria juristilor cu peste 5 ani vechime si doresc sa sustin anul acesta examenul pentru un post de notar. Problema care ma ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Examen notar CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 stie cineva daca subiectele ptr examen notar sunt exact cele de [e site-ul www.uniuneanotarilor.ro pt anul 2012? multumesc (vezi toată discuția)