Buna ziua.As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Vreau sa iau impreuna cu un prieten o masina si sa o bagam la o firma de taxi . O sa lucram noi doi pe ea . Unul din noi are atestat.Imi puteti spune va rog ce pasi trebuie sa urmez pentru a face taxi ? Sa fac un SRL sau PFA ? Ce autorizatii trebuie sa iau , ce conditii sa indeplinesc , sau macar sa ma indrumati cu linkuri cat mai aproape de raspunsul meu . Va multumesc anticipat .
Documente necesare pentru eliberarea autorizatiei taxi-independent
- Copie de pe autorizatia eliberata de Primarie ;
- Copie de pe licenta taxi eliberata de Agentia Judeteana a Autoritatii Rutiere Romane;
- Copie de pe licenta de executie pe vehicul eliberata de Agentia Judeteana a Autoritatii Rutiere Romane;
- Copie de pe atestatul de pregatire profesionala;
- Copie de pe contractul de deservire pentru taxiul autorizat incheiat cu un dispecer taxi si ultima chitanta;
- Copii de pe asigurarea pasagerilor si bagajelor acestora pentru riscuri;
- Adeverinta de la Serviciul Public de Impozite Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local,din care sa reiasa
ca solicitantul nu are amenzi emise de catre Biroul Politiei Rutiere.
- Certificatul de inregistrare al societatii de la Oficiul Registrului Comertului (care sa cuprinda activitatea de transporturi cu taxiuri - Codul 6022);
- Cartea de identitate a autovehiculului;
- Recomandare din partea Camerei Taximetristilor;
- Buletin/carte de identitate - administrator;
- Contract de inchiriere intre societete si proprietarul autovehiculului (in cazul in care masina nu se afla in proprietatea firmei).
Toate documentele se vor prezenta in original si copie Primariei in a carei raza teritoriala domiciliati.
Autorizatie taxi pf
Carco
Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta!
VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)