avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... pierdere diploma de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

pierdere diploma de licenta

Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin depunerea diplomei de bac in original si a bazei de date din A.S.E . La ridicarea diplomei de licenta de la biroul diplome, inainte de terminarea primului an de master, fata,a depus aceasta diploma la secretariat,fara a primii niciun document care sa ateste acest lucru.In data de 15 decembrie, a primit un telefon de la secretariat prin care era anuntata ca nu a depus diploma de licenta in original si daca nu o depune de urgenta, pierde locul la buget si nu poate intra nici in examene pentru ca nu are depusa la sectretariat nici macar o copie legalizata a acesteia. Secretara nu mai recunoste ca a primit aceasta diploma. Niciun coleg din promotia 2010 nu a primit confirmare pentru depunerea diplomei de licenta.
Eliberarea unui duplicat dureaza cel putin o luna in conditii normale de lucru, acum, ca sunt sarbatorile si la facultati este cam pustiu, se poate sa dureze si mai mult. Ce credeti ca trebuie facut, in regim de urgenta pentru ca examenele incep in 20 ianuarie?
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:28, 3 Ianuarie 2012
In primul rand, pe viitor, cand depuneti acte oficiale de studii pastrati o copie xerox pe care cel care primeste originalul sa scrie "am primit", data, semnatura si stampila.
Avand in vedere ca este fosta studenta a aceleiasi facultati, deci este in evidentele acesteia, sa incerce pana la emiterea unui dublicat al diplomei, obtinerea unei adeverinte pe care sa o depuna temporar la dosar ca inlocuitor pana la emiterea diplomei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)