avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Unde obtin informatii despre obiect de activitate PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Unde obtin informatii despre obiect de activitate PFA?

Buna ziua! Cum pot sa obtin informatii despre obiectul de activitate al unei PFA? De la ONRC? Am denumirea, codul de identificare fiscala si alte date dar mai am nevoie de o informatie privitoare la obiectul de activitate! Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 3 Ianuarie 2012
Mai bine dati cautari pe net si poate gasiti. La registrul comertului trebuie sa platiti pentru informatiile cerute despre alte firme.
incercati pe site la ONRC
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Anamaria Plevit, Avocat
nu conteaza daca voi plati..ideea este pot sa obtin astfel de informatii de la Registrul Comertului?...exista o asemenea evidenta a PFA-urilor?...
Da. Ei au pentru ca la ei trebuie sa mearga cine doreste sa se autorizeze ca persoana fizica autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)
Meditator inregistat la onrc Cornelia 2709 Cornelia 2709 Bună ziua! Sunt meditator, ofer cursuri de engleză copiilor si sunt înregistrată la ANAF. Mai este nevoie să mă înregistrez si la ONRC? Este această ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare criss2112 criss2112 Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma adresez pt a ma infiinta ca PFA in conditiile in care vreau sa-mi desfasor activitatea de crestere pasari si desfacere ... (vezi toată discuția)