avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere familiala: ce documente depun la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere familiala: ce documente depun la administratia financiara la sfarsit de an?

Buna ziua,

As dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii referitor la actele ce sunt obligata sa le depun la administratia finaniciara pentru sfarsit de an.
Am o IF infiintata in septembrie 2011 si mi s-a comunicat ca trebuie sa ma prezint la administratia financiara pana pe data de 25 ianuarie cu documentele, insa nu au stiut sa imi spuna cu ce documente si as vrea sa stiu pe langa nir-uri, facturi si registrul de incasarai si plati cu ce trebuie sa ma mai prezint.

Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: lungutza , utilizator 13:20, 3 Ianuarie 2012
Cu toate decl depuse,daca aveti angajati si daca sunteti platitor de TVA.sI bineinteles cu Reg. unic de control.
Angajati nu am fiindca if-ul nu poate avea angajati, dar am platit sanatate pentru membrii intreprinderii familiale, iar in regisrul unic nu am nimic trecut fiindca nu am avut nici un control.sunt neplatitoare de TVA.O sa iau cu mine si chitantele aferente impozitului platit cat si cele de la sanatate.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)
Documente punct de lucru intrepr.individuala oprea alina oprea alina buna. multumesc tuturor pt. raspunsurile date. am o alta nelamurire. daca o intrep. indiv. are mai multe puncte de lucru, care sunt actele obligatorii cf,legii ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)