avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare salariu in revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare salariu in revisal

Modificarea salariului de la 01.01.2012 in cat timp trebuie sa o inscriu in revisal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 17:11, 3 Ianuarie 2012
pina la data de 03..01.2012:D
Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Eu inteleg ca trebuie facuta transmisiunea azi fiind prima zi lucratoare,actul normative avand aplicabilitate de la 01.01.2012.
Daca persoana angajata si desemnata cu revisalul se afla in cocediu de orice fel...ca doar e om si el si salariat cu drepturi ca si ceilalti , sau firma incepe activitatea numai in data de 9 ianuarie , ce anume trebuie sa fac ca administrator ? Sa-l chem din concediu pentru revisal? Am voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere revisal mihaelarad mihaelarad Cind trebuie transmis revisal-ul cu majorarile de salar? (vezi toată discuția)
Revisal simavio simavio Va rog sa-mi spuneti daca apare noul salariu minim in monitorul oficial luna asta se poate face modificarea in revisal imediat,punand la producerea efectelor ... (vezi toată discuția)
Revisal 2013 carsgp carsgp Va rog spuneti-mi, daca de la 1 februarie se schimba salarul pana la ce data trebuie sa transmit prin revisal, actul aditional trebuie facuta pe 1 februarie, ... (vezi toată discuția)