avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire teren

Caz:sot si sotie proprietari teren ;sotul decedat;vaduva ramane cu 2 copii; din care 1 decedat-la rindul sau cu 2 copii;1-major,1 minor.Doamna, vaduva ,vrea sa vinda terenul.Deacord sunt fiul in viata, nora fiului decedat, copilul major care-si mosteneste tatal .
Intrebare?_Nora poate semna in locul ficei minore dezbaterea de mostenire si inplicit vinzarea terenului?
Cel mai recent răspuns: emariamaria , utilizator 17:04, 4 Ianuarie 2012
Pana nu se va dezbate succesiunea nu se va putea vinde.

Copilul chiar daca este minor il mosteneste pe tatal lui decedat; mama acestuia nu are voie sa faca decat acte de administrare asupra bunurilor minorului.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Cei care vor sa vinda, nu au bani,nici... pentru acte.Vor sa le dau un avans, sa poata demara,iar vinzarea sa se finalizeze dupa citeva luni cind fica minora implineste 18 ani.Ce ma sfatuiti?-Ce tip de act notariat pot demara ca sa fie legal si in interesul amandorura.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz mostenire teren emariamaria emariamaria buna seara! vreu sa cumpar un teren si ma confrunt cu urmatoarea situatie: m-i se spune de un membru al familiei -mostenitor,de la care care vreau sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Nora la succesiune valentinstate valentinstate buna ziua bunicii mei au decedat .au avut doar un copil pe tatal meu care la rindul sau a decedat lasind in urma 2 copii si sotia . intrebarea mea e ... (vezi toată discuția)
Succesiune meryemmmm meryemmmm v-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea situatie referitoare la o succesiune: ce urmeaza a fi facuta zilele acestea; familia batranului decedat este compusa ... (vezi toată discuția)