adm. a scris:
..... cheltuiala cu salariile se repartizeaza pe lista de plata pe cota parte indiviza, mai putin salariul femei de serviciu care se repartizeaza pe numar de persoane ( de vazut leg.230/2007).
Legea 230/2007 ce articol ? Eu nu am gasit decat in normele la lege dar altceva :
Art. 34. - Cheltuielile care sunt determinate de numărul persoanelor care locuiesc ..... reprezintă cheltuielile asociaţiei pentru: .... energia electrică utilizată pentru funcţionarea instalaţiilor comune; colectarea deşeurilor menajere, vidanjare.
Art. 44. -
(1) Cheltuielile pe cota-parte indiviză de proprietate reprezintă cheltuielile asociaţiei cu privire la proprietatea comună, cu privire la: fondul sau fondurile pentru lucrări de întreţinere, service, ........ personalul angajat sau contractat al asociaţiei: salarii sau remuneraţii pentru administrator, contabil, casier, instalator, electrician, portar, cheltuieli pentru curăţenie etc.;.... alte servicii administrative către proprietatea comună.
Eu cred ca femeia de serviciu matura o suprafata indiferent de nr de persoane si nu colecteaza deseurile , nu vidanjeaza !
Numai factura de la firma care ridica gunoiul din containerele de langa bloc o impartim pe nr de persoane.
Corect???