avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala

cum pot contesta o amenda venita de la rovinieta pe raza judetului buzau.eu am platit rovinieta dar cei de la mol au gresit numarul de masina si au mai tastat o cifra la numarul de sasiu al masini.ce este de facut?bani care eu i-am platit unde au mers?ce fac in acesta situatie?am vorbit cu o persoana juridica dar mi-a spus sa fac o contestatie ,oare va fi anulat procesul verbal in baza bonului pe care eu il detin ?si ale actelor masini ?
Incercati!

Daca aveti dovezi, poate reusiti sa anulati amenda.

Dar, problema este totusi: de ce nu ati verificat si dvs. chitanta primita la momentul platii??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta platita fara eliberare de bon fiscal betyszasz betyszasz in data de 17.04. 2015 , am intrat la benzinaria Mol sa cumpar rovineta. Niciodata nu am cumparat pana in momentul respectiv. Am spus casierului ca doresc pe ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie gresit completat roberth roberth Buna seara. Socrul meu conduce o masina care este pe numele nostru si este un cetatean care respecta legea la sange, ca sa ma exprim asa. Necazul este ca a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita dar, completata gresit gicatgjiu gicatgjiu Va salut, am si eu cateva nelamuriri: Am platit rovinieta electronica a doua zi cand a aparut, mai exact pe data de 2 Oct. 2010 si am circulat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)