avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obtinere licenta de lucru in perimetrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obtinere licenta de lucru in perimetrul infrastructurii aeroportuare

Ce documente, unde trebuie sa le depun si ce taxe am de achitat ca societate pentru obtinerea unei autorizatii sau licenta de lucru (emisa de Autoritatea Aeronautica Civila Romana) pentru proiectarea si executia instalatiilor electrice in perimetrul aeroportuar?
Pe site-ul AACR nu am gasit nimic concret.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Propunere privind reorganizarea unei regii notaxesnoproblem notaxesnoproblem am nevoie de ajutor. Iata problema Propunere privind desfiinţarea/ reorganizarea ,,Regiei Autonome Autoritatea Aeronautică Civilă ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta de transport persoane alinaion82 alinaion82 Buna ziua! As dori sa stiu ce tb sa faca o societate pentru a obtine licenta de transport persoane. Precizez faptul ca unul dintre obiectele de activitate ale ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)