avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prenatal pentru al-2-lea copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prenatal pentru al-2-lea copil

buna ziua
problema mea este ,cred eu, mai delicata acum 2 ani am intrat in prenatal cu adeverinta de la facultate unde eram primul an in acestei 2 ani nu am fregventat deloc cursurile facultatii pentru cel de-al 2 lea copil deja in varsta de un an mai pot lua adeverinta de la facultate pentru prelungirea prenatalului.tin sa mentionez ca nu am platita decat primul an de facultate integra va rog sa mi raspundeti nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa dar astept raspusnsuri

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Andreeanicu77 Andreeanicu77 Buna ziua . Sunt angajată de pe 1 aprilie 2018 iar luna aceasta am aflat ca sunt însărcinată. Mentionez ca am iesit din cel de - al patrulea concediul ... (vezi toată discuția)
Despre prenatal deea-lavi deea-lavi buna ziua as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in iunie 2009 am dat licenta si am luat doar proba orala cea scrisa o ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)