avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor nastere copil daca sotii nu sunt casatoriti ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor nastere copil daca sotii nu sunt casatoriti legitim

as dori sa stiu daca eu nu sunt casatorit legitim cu viitoarea mama a copiluilui meu. pot cere eu acest ajutor de la compania unde lucrez.?

Alte discuții în legătură

Test paternitate loredanapavel loredanapavel buna ziua, sunt o viitoare mama gravida in 6 luni , cu primul copil, necasatorita legitim cu tatal viitorului copil, traiesc in Italia, suntem cetateni romani ... (vezi toată discuția)
Am o problema grava si nu stiu cum sa ii dau de cap m1967l m1967l Acum 16 ani , mama mea s-a casatorit cu un barbat ce avea casa si un fiu din prima casatorie , eu devenind fiu vitreg, Acum 3 ani ,,tatal meu vitreg a decedat ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Alexa.alexa Alexa.alexa Buna seara! Actualul meu sot are o fetita in varsta de 5 ani,mama copilului era casatorita la momentul nașteri,soțul meu nu cunoștea acest aspect la acel ... (vezi toată discuția)