avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Interpretarea art. 11 din Legea nr. 18/1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Interpretarea art. 11 din Legea nr. 18/1991

1.Care este interpretarea corecta a art.11 din Legea 18/1991 (varianta initiala) referitor la termenul in care se poate face plangere impotriva hotararii comisiei judetene:
a.poti face plangere in 30 de zile sau sa nu faci deloc,
b. poti face plangere in 30 de zile sau si chiar si peste 5 ani
2. Prevederile Anexei21 privind echivalarea terenurilor sunt obligatorii sau informative , adica in cazul meu poate fi echivalat de catre comisia judeteana un teren arabil cu unul faneata in raport de 3:1 desi propunerea comisiei locale era de 1:1 (anexa prevede un raport de 2:1).

Alte discuții în legătură

Speta legea 247/05 ruta2012 ruta2012 Buna seara! Comisia Locala mi-a respins cererea de reconstituire a dreptului de proprietate pt. un teren, adresata in baza Legii 247, pe motiv ca terenul nu ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila vs.hotarare comisie fond funciar mike72_mail mike72_mail Dacă sunt beneficiarul unei [b]Sentinţe civile definitive şi irevocabile[/b] privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra unei suprafeţe de ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)