avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTERVALE VECHIME
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTERVALE VECHIME

Buna ziua,am o mare dilema...de ce imi apare la raport salariat,la intervale vechime la toti salariatii 01.08.2011-prezent.Sa va explic mai bine:1. La contracte individuale de munca imi apare bine....data inceperii activitatii de ex.02.08.2010...salar.....aici e totul in regula.Dar la intervale vechime(conform HG 500/2011-exact asa imi apare)- apare vechimea tuturor angajatilor incepand cu 1 august 2011.Nu ar fi trebuit sa apara de la data angajarii persoanei...pana in prezent?Nu mai inteleg nimic....sau se refera numai de la data la care a intrat in vigoare revisalul conform hg 500/2011?
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Arion Ramona, utilizator

Alte discuții în legătură

Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Revisal lulusca lulusca Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)