avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CINE MA AJUTA la lucrare de licenta: Reabilitarea - ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CINE MA AJUTA la lucrare de licenta: Reabilitarea - partea speciala?

am facut 3 ani de facultate la ,, pacanele'' -la spiru, de anul acesta, surpriza, se da lucrare de licenta. am reabilitarea-partea speciala, cine ma ajuta sa o fac, ca bani nu am sa o cumpar...........deci..................AJUTORRRRR
la cat am platit 3 ani, nu pot renunta acum #-o
MULTUMESC.........MULTUMESC.......MULTUMESC........
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Korobase , utilizator 19:29, 3 Ianuarie 2012
Daca n-ai bani, ofera-te sa lucrezi voluntar pentru acest ajutor. Poate asa ai vreo sansa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Invatamantul la distanta in 2008 - nu pot obtine diploma de licenta sermi sermi Buna ziua, In 2005 m-am inscris la Facultatea de drept si administratie publica filiala Madrid din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti. Mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)