avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Gaj pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

Gaj pe cont

Doresc sa imprumut o societate comerciala cu o anumita suma. Pot sa-i pun gaj pe contul curent ca persoana fizica ca garantie la acest imprumut ? Daca societatii ii soseste o poprire , de exemplu de la finante, as avea prioritate in acest caz in recuperarea sumei inaintea popririi, avand in vedere ca am acel gaj pe contul societatii?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:24, 4 Ianuarie 2012
ii puteti pune ipoteca mobiliara pe cont, nu gaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Poprire si ipoteca pe cont curent baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea ar fii : Daca se poate incasa de catre o institutie de credit rata lunara pentru credit in CONTUL CURENT, daca este instintat ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)