avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare AVOCAT DEFINITIV
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

AVOCAT DEFINITIV

Inscris in barou,specializat pe dr.penal caut colaborare part-time,substituire in instanta la unu,doua termene in Bucuresti dar si in tara .
Cel mai recent răspuns: lori_moldovan , utilizator 22:07, 11 Decembrie 2008
M-ar interesa o colaborare cu dvs. priviind zona jud.Dolj si imprejurimi.Ma puteti contacta pt.detalii la tel.0722702838. Si eu lucrez in penal din 1998!
Buna. M-ar interesa o colaborare pe judetul Cluj. Daca e in regula ma puteti contact prin intermediul acestui site si eventual dupa aceea putem tine legatura prin cadrul emailului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar 2009 bissy_ralu bissy_ralu Dragii mei, am si eu o intrebare: pentru stagiatura, e obligatoriu sa-mi gasesc un avocat in circumscriptia curtii de apel unde dau examen, sau e posibil sa ... (vezi toată discuția)
Caut avocat berta010 berta010 Buna ziua, Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana. Va rog lasati un numar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum schimb avocatul indrumator? ContSters60315 ContSters60315 Sunt avocat stagiar,aflat in al doilea an de stagiatura.Am ajuns la un moment de rascruce (nu foloseste nimanui sa-l mentionez aici) si am ajuns la concluzia ... (vezi toată discuția)