avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna Ziua. Cum schimb avocatul indrumator?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna Ziua. Cum schimb avocatul indrumator?

Sunt avocat stagiar,aflat in al doilea an de stagiatura.Am ajuns la un moment de rascruce (nu foloseste nimanui sa-l mentionez aici) si am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi schimb avocatul indrumator.Asa ca daca printre dumneavoastra se afla avocati definitivi care doresc sa indrume un tanar avocat in aceasta profesie, va rog sa ma contactati la nr. de tel. 0731.625.566 pt mai multe detalii.Va multumesc.
mergi si tu la barou si ia legatura direct cu un avocat pe care il agreezi, pare ca ar fi mai simplu decat varianta aceasta, valabila pentru toate barourile din tara.......
Asa este...imi cer scuze.Am uitat sa mentionez ca sunt in cadrul baroului Bucuresti.
Draga Cristian,
Nu cred ca metoda ta este cea mai fericita. Ca sa gasesti un indrumator adevarat trebuie sa constientizezi in primul rand ca intre tine si el se stabileste o relatie bivalenta. Amadoi vreti cate ceva de la celalalt, asa incat trebuie sa il cointeresezi, nu sa ii ceri pur si simplu sa te contacteze si mai vedeti dupa aia. Este drept ca probabil forumul nu este cel mai potrivit loc sa iti etalezi cunostintele si abilitatile, insa nu uita ca majoritatea avocatilor au site si au si sectiune de cariere unde poti aplica direct. Daca nu, au nr de fax si/sau adresa de email. Gandeste-te unde ti-ar placea sa lucrezi, alege tu de principiu cativa avocati (ma refer la forma de exercitare, nu persoana) si trimite-ti CV-ul cu o scrisoare de intentie. Face mai mult decat orice alt demers, crede-ma.

PS: Nu inteleg de ce te-ai duce la barou, nu stau insirati indrumatorii la agatat stagiari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)