avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... AVOCAT STAGIAR CAUT MAESTRU
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

AVOCAT STAGIAR CAUT MAESTRU

Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat venitul minim, fie cer sume fabuloase pentru a te lua.
Motiv pentru care caut "MEASTRU" in adevartul sens al cuvantului.
Baroul Prahova.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters91976 , utilizator 11:04, 4 Martie 2011
de ce nu incerci sa te inscrii in alt barou? si la ploiesti sa lucrezi cu cineva, o colaborare?
ar trebui ca cei de la unbr sa reglementeze ptr toate barourile( si sa nu mai fie autonomie) situatia avocatului stagiar.
oricum ai timp doi ani de zile sa gasesti uu avocat,la expirarea celor doi ani se pierde dreptul de mai incheia un contract de colaboare.
Multumesc mult pentru idee, insa nu am cum sa ma inscriu in alt barou deoarece, conform regulamentului, candidatul nu poate să se înscrie în alt barou decât cel la care a depus cererea de înscriere la examen. Iar in ceea ce priveste cei 2 ani, nu imi pot permite sa astept. Vreau sa incep sa profesez, sa nu am timpi morti in acesta perioada. In plus, materia invatata, nefiind exersata si practic este egala cu zero.
Eu ma pregatesc sa sustine examenul de admitere acum in februarie. Sa inteleg ca am cam gresit ca m-am inscris in Baroul Prahova.
Legat de cerutul sumelor pentru a te lua, amintestele avocatilor ca acest lucru este interzis cu desavarsire de lege si ca risca excluderea din barou pentru astfel de gesturi ... Dar asa e tara noastra draga si scumpa din pacate ... #-o
:)) Bafta multa la examen! In ceea ce priveste inscrierea in Baroul Prahova cred ca este cam timpuriu sa va exprimati! Este pur si simplu intamplarea mea! Poate sunteti mult mai norocos! Oricum, inca nu mi-am pierdut speranta ca pot intalni un maestru in adevaratul sens al cuvantului! Iar cat priveste avocatii care cer sume fabuloase pentru a te indruma, cunosc cu siguranta legea, nu mai este nevoie sa le-o amintec! Ei traiesc din asa ceva-va vine sa credeti?
te rog spune-mi si mie daca stii unde scrie mai exact ca nu poti sa te inscrii in alt barou decat cel la care te-ai inscris?
e articol in statut sau lege. mersi

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2007 struti struti Buna ziua tuturor, Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)