avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... inscriere in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

inscriere in barou

stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in toamna ex de admitere la Bucuresti insa nu am reusit sa-mi gasesc un maestru, in schimb mi-am gasit in Baroul Iasi.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 23:43, 20 Ianuarie 2010
da, daca maestrul tau isi deschide un punct de lucru in Buc.
nimic nu te impiedica sa figurezi ca avocat pe tabloul din iasi si sa iti exerciti activitatea in Buc. Daca vre insa sa fii inscisa in bar Buc va trebui sa te transferi.
ideea e ca eu am dat examen la bucuresti. nu am reusit sa-mi gasesc maestru acolo, in scchimb mi-am gasit in iasi. pot sa fiu membru al b bucuresti dar sa fac stagiatura cu un maestru di iasi?
la un avocat din Bucuresti
explica-mi si mie cum iti faci stagiatura la bucuresti, daca maestrul tau e in iasi, nu iasi stai pe langa el?, atunci ori deschide un office ori te transferi la iasi, nu la bucuresti , pt ca in perioada stagiaturii trebuie sa ai un maestru.

Alte discuții în legătură

Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)
Stagiatura valery valery As vrea sa stiu daca se poate sa faci stagiatura in alt judet decat cel unde ai luat examenul! Normal ca mi s-a spus ca nu, dar atata timp cat nu esti inscris ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)