avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... AVOCAT STAGIAR CAUT MAESTRU
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

AVOCAT STAGIAR CAUT MAESTRU

Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat venitul minim, fie cer sume fabuloase pentru a te lua.
Motiv pentru care caut "MEASTRU" in adevartul sens al cuvantului.
Baroul Prahova.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters91976 , utilizator 11:04, 4 Martie 2011
aandrra a scris:

te rog spune-mi si mie daca stii unde scrie mai exact ca nu poti sa te inscrii in alt barou decat cel la care te-ai inscris?
e articol in statut sau lege. mersi

[ link extern ]
"Înscrierile se fac la baroul la care candidatul intenţionează să îşi desfăşoare activitatea după primirea în profesie începând cu data de 23 decembrie 2009.
Candidaţii vor depune dosarul de înscriere la baroul în circumscripţia căruia solicită să îşi exercite profesia."
Buna ziua,
C sa ii raspund lui aandra: nu stiu daca e vreun articol de lege, insa atunci cand te inscrii in barou pt a da examenul de admitere ca stagiar in profesia de avocat, dai o declaratie in care afirmi ca dupa luarea examenului te vei inscrie in baroul in care te-ai inscris cand ai dat examenul.

O zi buna,
emilalexandru
Imi permit sa iti dau un sfat : intreaba secretara de la barou daca nu cunoaste un avocat care are nevoie de stagiar ,s-ar putea sa te surprinda raspunsul si apoi sa ai tu de unde alege.B-)
Eu am stat un an acasa dupa ce am luat examenul din acelasi motiv,mi se cereau foarte multi bani si intr-o zi mi-a venit ideea sa intreb secretara si acum sunt stagiara.:">
#-o
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
ContSters91976, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou aandrra aandrra stie cineva daca e posibil sa te inscrii in Baroul Bucuresti,ca avocat stagiar, dar avand contract de colaborare cu un avocat din alt barou? am promovat in ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2007 struti struti Buna ziua tuturor, Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tabel aandrra aandrra buna ziua, as vrea sa intreb daca promovand ex de primire in profesie la bucuresti, ma pot inscrie la iasi. am auzit ca exista si astfel de cazuri. acesta ... (vezi toată discuția)