avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun

Daca o persoana benefiziaza de pensie de urmas,pe urma sotului decedat,si realizeaza venituri salariale,poate beneficia de abonament gratuit pentru transportul in comun,respectiv la tramvai?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 4 Ianuarie 2012
1. Intrebati la Conducerea unitatii de transport in comun si la Primaria de care apartineti.
2. Este o problema a administratiei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Drepturile urmasilor beneficiari ai legii189/2000 cristina spulber cristina spulber Sotul meu a fost beneficiar al Legii189/2000. A decedat acum trei luni. As vrea sa stiu care sunt drepturile mele raportat la Legea 189/2000. (vezi toată discuția)
Drepturi deportati MARIUS 1964 MARIUS 1964 BUNA ZIUA , as dori a intreba , care sunt drepturile mele , in urma prigoanei din timpul celui de al doile razboi mondial , deportarile si portul stelei ... (vezi toată discuția)