avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aplicarea oug 109/2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aplicarea oug 109/2011

Buna ziua. La o societate comerciala in subordinea consiliului local, care este condusa de un consiliu de administratie format din 4 membrii si un presedinte care este si directorul general al societatii, ale caror mandate expira la data de 28.07.2012, cum se va proceda? Ce pasi trebuie sa fie urmati pentru ca totul sa fie in concordanta cu prevederile OUG 109/2011? Cum se procedeaza cu cu directorul general care este si presedintele consiliului de administratie? Cum vor fi remunerati membrii consiliului de administratie? Dar secretarul consiliului de administratie despre care nu se aminteste in OUG 109 ? Care sunt pasii de urmat intr-o astfel de situatie?
Va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug 109/2011 ancabanciu ancabanciu Buna ziua. La o societate comerciala in subordinea consiliului local, care este condusa de un consiliu de administratie format din 4 membrii si un presedinte ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilește salariul unui director? nini57 nini57 Bună ziua! Aș vrea să stiu cum se stabilește salariul unui director cu contract de mandat la o societate comerciala cu capital de stat, in conditiile ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau vacantare post? Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Buna ziua, nu am mai activat de mult , de foarte mult timp pe forum. Cu aceasta ocazie permiteti-mi sa salut toti specialistii care activeaza pe acest forum, ... (vezi toată discuția)