avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scurgerea infundata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scurgerea infundata

ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie toata mizeria a venit la mine cind am apelat la PRESEDINTE si ADMINISTRATORUL ASOCIATIEI sa vina sa ea masuri ca cei de sus arunca mizerie a zis ca ea nu are treaba cu interiorul e proprietate privata.
STAU la etaj unul jos la parter e un magazin de haine daca nu sint acasa si apa se prelinge in magazin ma da aia in judecata sa ii platesc pagubele atunci cum procedez reclam asociatia la primarie.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 23:46, 4 Ianuarie 2012
Orice obiect care se află în cădere liberă va accelera către centrul Pământului, indiferent de viteza iniţială ; in cazul nostru va ajunge la subsol si nu la dv. pe etaj deci aveti o problema la dv. si este a dv.
Problema este sigur la teava comuna. Daca se infunda scurgerea dumneavoastra nu vi se golea chiuveta si atata tot; nu curgea apa din ea.
Daca se infunda teava comuna tot ce se scurge de la etajele superioare refuleaza in apartamentul dumneavoastra.
Cea mai sigura solutie pentru a scapa de probleme este montarea unei vane antirefulare pe scurgere. Aceasta nu permite apei de pe conducta generala sa intre pe scurgerea dumneavoastra dar permite apei din chiuveta dumneavoastra sa treaca in teava generala si sa se scurga la canal.
Daca aveti o astfel de vana cand se infunda teava apa va refula la apartamentul de deasupra dumneavoastra si ar fi interesant de vazut daca si atunci administratorul spune ca problema este a propietarului sau nu.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Carturarul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am avut un incident luna trecută la un apartament ... Beja Beja Buna ziua,am avut un incident luna trecută la un apartament situat la etajul unu. Scurgerea de la bucătărie s-a înfundat cel mai posibil între mine și ... (vezi toată discuția)