avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament electric cu trecere pe proprietate privata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament electric cu trecere pe proprietate privata fara acordul unanim al proprietarilor

Ce se intampla cu bransamentul electric al unui utilizator,realizat de firma autorizata conform ANRE,dar fara acordul celor 4 proprietari,in urma succesiunii prin deces a parintilor,bransament ce s-a facut pe terenul celor 4 succesori,neexistand un acord autentificat notarial al celor 4?Firma ce a realizat bransamentul avea obligatia sa solicite viitorului utilizator un acord al proprietarilor terenului?Se pot cere retroactiv daune materiale sau morale?Cui?Beneficiarului racordarii la reteaua electrica sau firmei ce a realizat lucrarfea?

Alte discuții în legătură

Bransament electric ContSters304388 ContSters304388 Buna ziua Am nevoie de sfatul unui cunoscator, trebuie sa trag cablu pt. curentul electric prin curtea vecinului, trebuie sa obtin acordul sau la notariat, am ... (vezi toată discuția)
Racord gaz la retea privată diana.moldovan diana.moldovan In situatia in care Compania de gaz mi-a dat acordul pentru racord la gaz fara sa verifice ca apartine unei retele private, cum pot proceda? Îi pot da in ... (vezi toată discuția)
Racordare rețea curent obstrucționată de un vecin G30Brocks G30Brocks Bună ziua. Vin la dvs cu o situație din care nu reușesc o cale de ieșire. M-am mutat de apoape un an la o casă care e situata pe o stradă privată prin ... (vezi toată discuția)