avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie ciudata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie ciudata

am primit o hartie pe care scrie astfel:
ministerul internelor si reforme administrative
inspectoratul politiei cand dosarul nr .. din data de.. catre (datele personale ale mele)
va facem cunoscut ca sunteti invitat sa va prezentati in ziua x la sectia de politie y
agent sef principal
eu stiu ca daca as fi inculpat si ar fi un dosar pe numele meu ar trebui sa precizeze calitatea
ar putea fi vorba despre o infractiune?
am nevoie de avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters234409 , utilizator 13:18, 4 Ianuarie 2012
daca nu se specifica, ar trebui sa nu...asta daca citatia este emisa procedural...
Domnul agent sef principal actioneaza in exercitarea atributiunilor de serviciu si procedeaza la efectuarea de acte premergatoare urmaririi penale.
Pe romaneste, exista o sesizare adresata acestei unitati de politie in legatura cu savarsirea de catre dvs. a unei fapte de natura penala, iar domnul agent sef principal a fost insarcinat cu efectuarea cercetarilor.
Dvs. sunteti singurul in masura sa apreciati daca aveti sau nu nevoie de asistenta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere schimbarea ag de politie in cazul unei cercetari intr-un dosar penal? popisteanu popisteanu Pot cere schimbarea ag de politie in cazul unei cercetari intr-un dosar penal? Mentionez ca eu sunt partea vatamata, si ca acelasi ag de politie, care este si ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - urgent ramiha ramiha Buna ziua, Este posibil sa fii sub urmarire penala fara a ti se aduce la cunostinta acest lucru si fara ca macar sa stii de ce esti invinuit? Cum poti afla ... (vezi toată discuția)