avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am cumparat o masina inmatriculata ro in 2007 si am transcriso pe mine asi vrea sa stiu daca vreau sa o vand cel ce o cumpara va plati noua taxa de poluare sau nu?masina este in tara di 2001:(
Cel mai recent răspuns: axellcom , utilizator 20:18, 4 Ianuarie 2012
daca la ea a fost platita taxa vamala..........din pacate da. insa daca va grabiti legea inca nu a intrat in aplicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - posibila suspendare pentru anul 2012 Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team [b]Vestea buna este ca s-a cerut suspendata taxei de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007, iar vestea proasta e ca va ramane in ... (vezi toată discuția)