avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... VERIFICARE CRB SI BC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

VERIFICARE CRB SI BC

Buna seara,

am fost la o banca sa cer o reesalonare la un credit. In anul 2007 cand am facut creditul l-am facut fara codebitori, giranti, etc ( sotul nu a participat). Cand am fost sa fac reesalonarea mi s-a cerut si copie de pe buletinul sotului. Astazi m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa mai aduc cateva documente si trebuie sa vina sotul sa semneze acordul pt. BC si CRB ( aflasera intre timp ca sotul facuse un credit pe 30decembrie- la alta banca). Va rog sa-mi spuneti cum au aflat acest lucru daca sotul nu a semnat acord nici pt. CRB, nici pt. BC si alte baze de date nu mai exista.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: belciugeanus , utilizator 14:58, 5 Ianuarie 2012
CRB si BC ce reprezinta?
exuser a scris:

CRB si BC ce reprezinta?


Centrala Riscurilor Bancare si Biroul de Credite.
Totusi, daca nu raspundeti la intrebare, nu postati offtopic.

@belciugeanus
Au acces la baza de date. Probabil au aflat ilegal.
deci este o ilegalitate? Din cate stiu nimeni nu are voie sa te verifice fara acordul tau scris. Ma pot baza pe acest lucru? Cand le-am spus de aceasta treaba deja dadeau din colt in colt.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit maimyc maimyc Buna seara, Sotul meu este in biroul de credit si am inteles ca s-a dat o lege prin care cei aflati in situatia lui, pot fi stersi din baza de date daca fac ... (vezi toată discuția)
Credit restant: albulescu albulescu Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in legatura cu bancile gabrielamarinescu gabrielamarinescu am mai postat odata despre acest subiect dar din pacate nu am primit un raspuns concret. prietenul meu vrea sa faca un credit pentru nevoi personale avand ... (vezi toată discuția)