am fost la o banca sa cer o reesalonare la un credit. In anul 2007 cand am facut creditul l-am facut fara codebitori, giranti, etc ( sotul nu a participat). Cand am fost sa fac reesalonarea mi s-a cerut si copie de pe buletinul sotului. Astazi m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa mai aduc cateva documente si trebuie sa vina sotul sa semneze acordul pt. BC si CRB ( aflasera intre timp ca sotul facuse un credit pe 30decembrie- la alta banca). Va rog sa-mi spuneti cum au aflat acest lucru daca sotul nu a semnat acord nici pt. CRB, nici pt. BC si alte baze de date nu mai exista.
deci este o ilegalitate? Din cate stiu nimeni nu are voie sa te verifice fara acordul tau scris. Ma pot baza pe acest lucru? Cand le-am spus de aceasta treaba deja dadeau din colt in colt.
Va multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Birou de credit
maimyc
Buna seara,
Sotul meu este in biroul de credit si am inteles ca s-a dat o lege prin care cei aflati in situatia lui, pot fi stersi din baza de date daca fac ... (vezi toată discuția)
Credit restant:
albulescu
Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)