avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog sa ma ajutati in legatura cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog sa ma ajutati in legatura cu bancile

am mai postat odata despre acest subiect dar din pacate nu am primit un raspuns concret. prietenul meu vrea sa faca un credit pentru nevoi personale avand salariul net de 878, 1 an si 5 luni la locul de munca actual are 25 de ani si a mers la mai multe banci si din pacate a primit acelasi raspuns: nu se poate. as vrea sa stiu din ce motiv daca ar fi cazul sa mai mearga si la alte banci.
va rog sa ma ajutati


va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ariam , utilizator 15:48, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
banca spune clar ca nu te incadrezi in scorin ca nu esti casatorit ca nu ai nimic pe numele tau etc
pt ca nu este solvabil. sa incerce sa scoata creditul cu unul dintre parinti eventual girant sau coplatitor (adica fie cineva mai in varsta cu un istoric bun, fie alt tanar cu venit mai mare si studii superioare ... conteaza mult asta pt scoring)
pot exista mai multe motive:
- salariul este prea mic, in cazul acesta este nevoie de un codebitor
-poate profilul angajatorului nu este unul "agreat"
-poate este inregistrat in CRB sau BC
gabrielamarinescu a scris:

as vrea sa stiu din ce motiv daca ar fi cazul sa mai mearga si la alte banci.


1. motivele pot fi multiple, fiecare banca avand propriile norme de creditare care in zilele de astazi sunt mult mai restrictive (ex: se poate cere un anumin nivel minim al veniturilor, se poate cere o vechime in munca de min x ani si o vechime la locul actual de munca de minim x ani etc)
2. poate merge si la alte banci tot din acelasi motiv: fiecare are norme proprii si fiecare are produse adresate unui anumit segment - exista sanse sa i se aprobe un astfel de credit de catre o banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare crb si bc belciugeanus belciugeanus Buna seara, am fost la o banca sa cer o reesalonare la un credit. In anul 2007 cand am facut creditul l-am facut fara codebitori, giranti, etc ( sotul nu a ... (vezi toată discuția)
Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare coplatitor credit prima casa andreea1989t andreea1989t Buna ziua, In urma cu 2 ani, am achizitionat un apart prin creditul Prima Casa cu fostul iubit, el avand calitatea de coplatitor, iar eu de titular. De ... (vezi toată discuția)