avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere pfa orc si finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere pfa orc si finante

Am radiat un pfa de la orc, mi-au dat un document , pe care l-am dus la finante.
Precizez ca, la finante nu am prezentat registru incasari si platit, inventar, adica nimic, dar impozitul declarat pe 220 e platit.
Acum vroiam sa va intreb in cat timp trebuie sa ma duc sa depun aceste registre pentru a se face recalcularea ?
Sau care este procedura ?

(pt ca mi-am schimbat si nr de tel, si plus ca nu sunt in oras sa vb cu cei de la finante)
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 19:44, 18 Octombrie 2008
Inregistrarea tuturor operatiunilor in contabilitate si plata diferentei de impozit, daca exista, revine contribuabilului, adica dvs.
Daca aveti toate inregistrarile, vedeti exact ce anume trebuie platit; pentru aceste informatii nu e rau sa va consultati cu un expert contabil, intrucat faptul ca v-ati schimbat nr. de telefon si locuiti in alta localitate nu va scuteste de la plata unor eventuale amenzi. De asemenea, nr. nou de telefon poate fi comunicat, in cazul in care doriti sa fiti gasit de cei de la Finante.
Dvs. trebuie să vă prezentaţi sau să luaţi legătura telefonic cu angajaţii de la Finante pentru a va clarifica ce procedura trebuie sa indepliniti conform cerintelor legale si situatiei de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate p.f.a. sama sama sunt p.f.a. de 3 zile, va rog sa-mi spuneti ce fel de registre si ce documente trebuiesc intocmite/ ce fel de contabilitate se tine si cum? am inteles ca iti ... (vezi toată discuția)
Pfa Geo_2008 Geo_2008 va rog tare mult sa ma ajutati cu informatii si sfaturi. se pare ca sotul meu va fi nevoit sa-si faca un pfa.asa i-au spus la serviciu. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Detalii infiintare persoana fizica autorizata TigerHeart TigerHeart As vrea sa devin pfa, dar nu prea am inteles unele lucruri... 1) Pentru inceput, as putea sa devin pfa in domeniul web design + gazduire web? 2) Ce taxe ar ... (vezi toată discuția)