avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salar

Sunt garantul unei societati in faliment care a luat un credit cu garantie mobiliara.Garantia nu a fost scoasa la licitatie si banca s-a intors impotriva mea.Am poprire pe contul de salariu inca din 2009,dar am renuntat la card si am optat sa iau banii numerar.Se va mai prescrie vreodata datoria?Din 2009 nu mai am nici o veste de la banca,notificare,etc,doar poprirea-de atunci pauza...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Dahrma, utilizator
Cel mai recent răspuns: felixsergiu , utilizator 14:55, 5 Ianuarie 2012
Prescriptia este de 3 ani dar se poate suspenda.
stiu ca prescriptia este de 3 ani,insa vreau sa stiu in cazul in care sunt executata(poprirea pe cont) si nu am nimic pe numele meu si nici nu voi avea vreodata...se prescrie datoria??sau raman cu datoria asta toata viata?
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
Dahrma, utilizator
odata ce s-a inceput executarea silita prin poprire pe salariu si este in derulare, nu se va prescrie, ci se va ridica poprirea cand se vor acoperi debitele datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare cont poprit Dahrma Dahrma Daca poate cineva sa-si faca timp sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari... 1.Poprirea unui cont de catre un creditor bancar poate fi perimat? 2.Sunt ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Creditul bancar ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! Am o cunostinta, care a facut un credit de nevoi personale, acum cativa ani, ne girand cu absolut nimic.Problema e ca nu si-a mai achitat rata ... (vezi toată discuția)