avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul bancar

Buna ziua !

Am o cunostinta, care a facut un credit de nevoi personale, acum cativa ani, ne girand cu absolut nimic.Problema e ca nu si-a mai achitat rata la banca de cateva luni si banuieste ca a intrat in atentia executorului judecatoresc, pentru ca a fost sunat ca trebuie sa achite toata suma . Intrebarea mea este: daca nu a girat cu nimic, desi are o garsoniera, banca ii poate lua garsoniera pentru a o vinde si pentru a-si recupera suma datorata sau totul se prescrie totul ?

In speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:38, 26 Ianuarie 2012
Se poate intampla sa piarda garsoniera - sa fie scoasa la licitatie. Nici vb de prescriptie.
Poate sa ii fie pusa poprire pe salariu sau sa ii fie executata silit casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se subscrie un imprumut bancar? kinderashh kinderashh Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la un imprumut bancar...am facut un credit de nevoi personale pe o perioada de 10 ani, am platit numai 5 sau 6 rate ... (vezi toată discuția)
Executare silita Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. - am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)
Am ramas fara o casa-executare silita! NeaguAlexandra15 NeaguAlexandra15 Sotul meu a luat un credit la banca unde a girat cu o garsoniera.Nu am mai putut plati rata foarte mare si asa am ajuns sa ne scoata banca garsoniera la ... (vezi toată discuția)