M-am imbolnavit de BPOC care este ireversibila nu cred ca voi trai mai mult de 1 an poate 2 deoarece este mai periculoasa decit cancerul si nu se vindeca se amelioreaza.Conform statisticii Europene media de viata este undeva intre1-3 ani cu conditia sa te tii de tratament care costa undeva la 360.Lei /luna.
Am depus actele ptr.pensionare Invaliditate si dupa 100 zile mi-a venit raspunsul Respingere pensionare ptr.ca nu am decit 13 ani,4 luni,si 12 zile si nu ma incadrez conform legii.Acum daca nu mai am nici un drept ce sa fac?Sa ma sinucid spre satisfactia Iubitilor Conducatori ca scapa sa mai dea o pensie in plus, parca ar da din banii lor nu din banii care mi s-au retinut toti anii de munca.Nu am nici un venit social nu sunt nici macar Handicapat cu toate ca se incadreaza la Handicap Accentuat si conform noii legi nu stiu cum va apecia Comisia de Expertiza daca eu sunt pe oxigen la domiciliu 16 din 24,fapt ptr.care nu pot iesi din casa sunt ca la puscarie in casa mea unde nu pot sa stau, stai 1 luna dar nu la nesfirsit.Daca m-am imbolnavit ce sa fac? Te poti imbolnavi la comanda? Bun.Nu mai pot lucra,nu primesc nici un ajutor,nu am pensie,Nu mai pot cumpara medicamente,aparatul de oxigen costa bani lunar (este inchiriat) ce pot sa fac in conditiile date? Nu am voie nici sa cersesc ca este infractiune.Dati-mi un sfat ce pot sa fac inafara de a muri? Multumesc anticipat prt.Raspunsuri#-o
imi cer scuze ca nu vin cu un raspuns la problema dvs insa vin cu o situatie din familia mea,o verisoara care nu implinise nici 18ani a paralizat pe partea dreapat(mana+picior) se deplasa dar destul de greu mana nu o putea folosi deloc in nici un an de zile a fost operata la cap de 6ori,i se raspandise tumoarea incat medicul care era si profesor ia fost frica sa mai intervina deoarece nu isi mai dadea seama care este tumoare si care creier,sanse de viata 1 zi.1 luna....sau cat o vrea Domnul din punct de vedere medical 0%
a fost la un bioenergoterapeut din oras dupa cateva sedinte a trebuit sa se duca la Bucuresti la control a facut tomograf,rmn si medicul uimit tumoarea se retragea,dupa alte cateva sedinte ...tumoarea nu mai era,medicul a zis ca asa ceva nu a mai vazut si ca asta nu poate fi decat o minune
acum in vara face 19ani si urmeaza sa se duca si la comisie care e f probabil sa-i ia pensia de handicap ca a fost anuntata inca de data trecuta deoarece si-a revenit insa mana dreapta tot nu o poate folosi si de mers greoi dar se descurca mai bine,sistemul in care traim e de [Editat]
noua romanilor ne este frica sa mai facem ceva ne e greu dar stam sa faca cei de la guvernare ce vor
cu credinta in Dumnezeu veti depasi momentul si sper din tot sufletul si in ceea ce va priveste pe dvs sa se produca o minune
pt moment as zice sa luati legatura cu o fundatie,presa locala,otv....sa stie lumea despre situatia dvs si aflandu-se mai departe,facandu-se presiuni zic ca ati putea rezolva ceva