avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFIINTARE PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFIINTARE PFA

Buna ziua.Tocmai am absolvit cursurile de frizerie- coafura si as dori sa-mi infiintez un pfa acsa la mine.Mentionez ca locuiec la tara,ar fi singurul centru deschis in sat.Stau la casa si am un spatiu la intrare,unde as dori sa-mi amenajez micul salonas.As dori sa va intreb daca cladirea este veche are vreo importanta,casa e facuta in urma cu 40ani,dar e refacuta.multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:02, 5 Ianuarie 2012
Nu are importanta vechimea. Conteaza sa puteti alimenta incaperea la sursa de apa potabila si energie electrica. Contactati directia de sanatate publica pentru autorizare.
Unitati frizerie-coafura, manichiura pedichiura:
* verificare circuite functionale;
* mobilier si dotari;
* aparatura de sterilizare, teste de autocontrol si solutii de lucru pentru pregatirea instrumentarului in vederea sterilizarii;
* dezinfectante specifice si modul corect de utilizare;
* starea de igiena; microclimat;
* dotare cu trusa medicala de prim ajutor;
* lenjeria;
* colectarea si indepartarea reziduurilor specifice;
* starea de sanatate a personalului, echipament de protectie, vestiare, grupuri sanitare, atestare cursuri de igiena;
Documentaţia de susţinere a cererii de înregistrare în registrul comerţului şi de autorizare a funcţionării PFA
1.1.Carte de identitate sau paşaport - fotocopie certificată olograf de către titular privind conformitatea cu originalul
1.2.Document care să ateste drepturile de folosinţă asupra sediului profesional, precum contract de închiriere, comodat, certificat de moştenitor, contract de vânzare-cumpărare, declaraţie de luare în spaţiu sau orice alt act juridic care conferă dreptul de folosinţă etc. - copie legalizată
1.3.Declaraţie pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii
1.4.Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Conditiile de infiintare a pfa sunt in functie de studiile absolvite ? veromada veromada Am o fiica de 21 de ani studenta in anul II. As dori sa stiu daca i-si poate deschide PFA pentru a comercializa sucuri naturale (dintr-un stand) in diferite ... (vezi toată discuția)
Cum se alcatuieste un pfa ioan_popescu_1967 ioan_popescu_1967 as dori sa deschid un pfa si nu stiu ce imi trebuieste pentru aceasta (vezi toată discuția)