avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... contabilitate asociatie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

contabilitate asociatie

Pentru o asociatie de vanatoare ce plan de conturi folosesc? ce declaratii depun si la ce termene? Ce program de contabilitate as putea folosi? Ar merge saga?veniturile sunt formate din cotizatiile membrilor, iar ca si cheltuieli are angajati niste paznici de vanatoare pentru a pazi fondul de vanatoare!
Multumesc



Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 5 Ianuarie 2012
planul de conturi ONG, conform cu OMEF nr.1969/2007.
Pentru ca aveti salariati trebuie sa depuneti declaratia 112, sa aveti o persoana desemnata de catre comitetul de conducere al asociatiei sa completeze si sa transmita revisalul, sa aveti o persoana angajata sau sa faceti un contract de prestari servicii cu o firma specializata pentru masuri de siguranta si securitatea muncii la salariati.
Program de contabilitate pe calculator puteti sa folositi oricare, dar cred ca trebuie sa va creeati conturile corespunzatoare pentru ong, mai ales la venituri.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie,fiscalitate si contabilitate ong barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. sa incep cu inceputul. sunt in CIC de aprox 2 ani si cum am nevoie de niste bani dupa terminarea CIC as vrea sa ma angajez part-time pt un ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila ong (asociatie) - after-school ros199 ros199 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se tine evidenta contabila si fiscala a unui ONG, respectiv Asociatie-After School. Asociatia are 2 invatatori, angajati cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli ong ToriJ ToriJ La un ONG care are atat activitate economica cat si non-profit,cum ar trebui sa impart cheltuielile pe cele doua activitati?Exista o posibilitate de a le ... (vezi toată discuția)