avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apararea drepturilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apararea drepturilor

Buna ziua,

Spuneti-mi,va rog, daca din cele relatate mai jos,avem castig de cauza?
Socrului meu i-au fost stricate un numar de aprox. 10 ha de pamant cultivate cu cereale. Cea care i-a stricat cultura este o femeie care detine aprox. 200 de oi si pe care le tine la pascut pe culturile oamenilor.
Socrul meu a facut plangere la primarie si la jandarmerie.( primaria l-asfatuit sa mearga la jandarmi si nu la politie).
Ar trebui sa depuna plangere si la DSV?
Credeti ca va isi va putea recupera paguba?
Vamultumesc.

Alte discuții în legătură

Societate comerciala controlata de jandarmi Catalyyn92 Catalyyn92 Buna seara!Sunt administratorul unei firme care comercializeaza cosmetice si parfumuri si azi am intampinat o situatie deloc placuta!In urma cu cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat pe nedrept, sfaturi florentinapetrisor florentinapetrisor va salut. cer ajutorul intr-o problema cu care ma confrunt de o vreme si as dori sa imi rasounda un avocat sau cineva care se pricepe in lucrurile astea. mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)