va salut. cer ajutorul intr-o problema cu care ma confrunt de o vreme si as dori sa imi rasounda un avocat sau cineva care se pricepe in lucrurile astea.
mai exact, prin luna august, sotia mea a primit un telefon de la un fost vecin de unde a locuit ea inainte. a sunat-o si a inceput sa faca glume de prost gust.atunci, sotia mea mi-a dat telefonul. l-am intrebat pe individ cine este pentru ca nici ea si nici eu nu l-am recunoscut dupa voce. dupa ce l-am intrebat de vreo 3 ori cine este mi-a spus. atunci eu i-am spus sa nu mai sune si sa stearga numarul sotie mele la care el ma intreaba de ce fac figuri la el. la cateva saptamani dupa asta, m-am intalnit cu el si l-am intrebat ce figuri am facut eu la el si mi-a raspuns ca nici una. apoi el a plecat si la fel si eu. dupa alte cateva saptamani, pe data de 7 iulie, un frate al celui ce imi sunase sotia, il suna pe socrul meu sa se intereseze de mine unde stau si ii spune socrului meu sa nu se supere pentru ce va urma. in ziua respectiva ma trezesc cu el in fata portii insotit de inca doi indivizi. cel care il sunase pe socrul meu, a pretiuns ca a venit ca sa afle si varianta mea si a sotiei mele pentru evenimentul fratelui sau cu telefonul si de intalnirea mea cu el, pentru ca acesta ii spusese ca la intalnirea mea cu el l-as fi batut, ceea ce este fals. dupa ce i-am explicat cu lux de amanunte si eu si soria mea, urmatoarea lui replica a fost: "tu vrei sa te bag sub masina?,, dupa care s-a napustit asupra mea, moment in care m-am aparat, urmand o incaierare intre mine si el.am fost despartiti de sotia mea si mama mea. eu la momentul respectiv am avut o rana pana la sange pe mana stanga, pe picioare si vanatai pe spate, dar nu mi-am scos certificat medico-legal, iar el era doar zgariat la un ochi.dupa incaierare el avea niste ochelari sparti si spune ca si un ceas spart. ceasul imi amintesc perfect cand el l-a trantit jos. iar ochelarii, din incaierare i s-au spart. dupa eveniment, el a sunat la 112. un echipajformat din 3 jamdarmi a venit si dupa ce su ascultat toate partile, pe el l-au sanctionat cu amenda iar mie mi-au dat un avertisment.jandarmii au ascultat ce au avut de spus si cei doi cu care venise individul. cei doi au spus ca s-au intalnit cu el la o bere si ca ei nu stiau ca el vine cu gand de scandal si ca nu vor sa fie implicati. apoi si-a facut aparitia si un agent de politie care dupa ce a ascultat si el partile si pe jandarmi, nu a sanctionat pe nimeni cu nimic. ne-a consiliat pe amandoi si a plecat toata lumea.acum, de cateva zile, am aflat de la alt agent de politie, ca cel ce a venit la mine la poarta a depus o plangere la parchet pe numele meu si al mamei mele pentru cele intamplate si ca are si certificat medico-legal.
am luat legatura cu el deoarece a spus celui ce are dosarul ca este dispus la impacare. cand am vorbit cu el telefonic, mi-a spus ca pentru cele de atunci a dat in judecata si jandarmeria pe motiv ca nu au procedat corect la acel eveniment. mi-a spus ca are 3 pretentii pentru a-si retrage plangerea.
prima este sa ca eu si familia mea sa ii lasam familia in face, ceea ce s-a si intamplat pentru ca de la eveniment nici eu nici nimeni din familia mea nu au mai avut vreo legatura cu a lui. a doua a spus ca vrea sa isi recupereze pagubele de la eveniment, anume ceasul si ochelarii sparti si ceea ce a a spus ca a mai cheltuit si vrea 2500 RON, suma care mi se pare un basm total. si ultima pretentie este sa nu ma prezint ca martor in procesul lui cu jandarmeria, pentru ca a spus ca voi fi citat ca martor.
ce sa fac? tinand cont ca nu eu am fost cel cu scandal, ci el a venit in poarta mea si el a inceput.la cateva zile dupa eveniment acesta l-a sunat pe socrul meu spunandu-i ca ii pare rau pentru cele intamplate si ca nu trebuia sa se ajunga la ce s-a ajuns. acelasi lucru l-a spus si unei matuse care isi facuse aparitia dupa ce evenimentul se incheiase.
ce ma sfatuiti fa fac?
multumesc.