avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA

Buna ziua.
Am si eu un PFA, vreau si eu sa stiu ce acte si ce declaratii se completeaza si se depune la finante, ANAF pana pe data de 31 IANUARIE deoarece angajati de acolo sunt foarte delasatori, nu vor sa-mi spuna mai nimic.
Anul trecut am completat vreo 3 declaratii dar sincer nu mai stiu despre ce anume era vorba, una din ele parca era despre profitul (ceva de mers pe minus), adica eu in 2010 nu am facut nici o lucrare si ma pus sa fac o declaratie cum ca nu am avut profit pe anul care a trecut.
Si una pentru stabilirea cotei impozitabile deoarece sunt inregistrat in sistem real de plata cu o suma de 2000 lei pe an si eu nu am facut aceasta suma,
pot schimba cumva suma respectiva sa nu mai platesc de pomana la impozit.

Va multumesc anticipat.
Cu stima IORDAN GEORGEL.

Alte discuții în legătură

Cas geogel.iordan geogel.iordan Buna seara. Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra. Sunt angajat la o firma privata cu carte de munca unde platesc toate contributiile catre stat atat eu ... (vezi toată discuția)
D 392 b ContSters160319 ContSters160319 Va rog frumos sa-mi comunicati daca un PFA cu activitate comerciala de prestari servicii, cu plata impozitului pe venit in sistem real si ne platitor de TVA, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b cris_cris08 cris_cris08 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru completarea declaratiei 392 B iau in calcul doar achizitiile pe baza de factura sau si cele pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)