avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAS

Buna seara.
Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra.
Sunt angajat la o firma privata cu carte de munca unde platesc toate contributiile catre stat atat eu cat si angajatorul, si credetima ca nu sunt mici aceste contributii.
Intrebarea este am infiitat si un PFA, acum am auzit ca trebuie sa platesc si aici CAS chiar daca cu PFA nu am nici un profit in toti cei trei ani de cand il am,
deoarece la firma la care lucrez nu am timpul necesar sa ma ocup de PFA, asa ca in fiecare an prefer sa ma duc la ANAF si declar un anumit profit 100 de ron, chiar daca celor de acolo nu le convine, pentru ca platesc in sistem real si suma pe care o declar este prea mica pentru ei.
Ce pot sa fac in cazul acesta.
Ma conformez si ma duc sa platesc s-au pot sa stau linistit, mai ales acum ca am auzit ca sunt trecut la panoul de onoare al CAS ILFOV cum ca as avea de platit circa 300 de lei.

Va multumesc respectuos.
Cu stima IORDAN GEORGEL.

Alte discuții în legătură

Pfa geogel.iordan geogel.iordan Buna ziua. Am si eu un PFA, vreau si eu sa stiu ce acte si ce declaratii se completeaza si se depune la finante, ANAF pana pe data de 31 IANUARIE deoarece ... (vezi toată discuția)
Angajat cu pfa rocky rocky Buna seara, in momentul de fata sunt angajata a unei firme particulare care, din pacate nu o duce tocmai pe roze. Patronul s-a gandit sa treaca toti ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)