avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt al doilea copil

buna ziua, as vrea si eu sa aflu cate ceva despre cum se calculeaza indemnizatia pt al doilea copil. in momentul de fata sunt in crestere copil, mai am 7 luni pana trebuie sa incep munca, insa ma gandesc si la al doilea copil. daca sunt insarcinata si ma intorc cateva luni la munca, cum se calc indemnizatia? mentionez ca lucrez la aceeasi institutie din nov 2006. primul copil l-am nascut in aug 2010.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Mod de calcul venit lunar realizat ca pfa - pt indemnizatia de cresterea copilului? Amelia Muntean Amelia Muntean Sunt insarcinata in 6 luni si am atat calitatea de angajata (in prezent in Concediu de risc maternal) ca si cea de PFA - traducator, inregistrata fiscala de ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie pentru ccc? dor74 dor74 Buna ziua, Prietena mea a fost angajata pana anul trecut in august, dupa care a ramas fara loc de munca, nu a intrat nici in somaj, s-a angajat din nou anul ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)