avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna in preaviz

buna ziua,
pentru zilele de preaviz,in cazul concedierii din initiativa angajatorului,angajatul beneficiaza de concediu de odihna?
mai precis,pentru zilele lucrate in preaviz,angajatul beneficiaza de CO,zile pe care ,la incetarea contractului de munca sa-i fie platite?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: constantin2408 , utilizator 20:48, 5 Ianuarie 2012
In perioada de preaviz se poate beneficia de concediu de odihna atat timp cat salariatul solicita acest concediu, iar angajatorul il aproba.
nu m-am referit la efectuarea concediului de odihna,ci daca pentru zilele lucrate in preaviz,bebeficiaza de co.
Da, si perioada lucrata in preaviz se ia in considerare la stabilirea zilelor de CO ...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in caz de cim determinat mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca o persoana s-a angajat in luna noiembrie anul 2009 cu contract pe perioada determinata de 3 luni si de atunci i ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz concedierea individuala si concediul de odihna herminav herminav Buna ziua, Apelez la experienta dvs. pentru a-mi lamurii urmatorul aspect: Salariatul a lucrat perioada 01.03.-06.03.2019, In data de 06.03.2019 i s-a ... (vezi toată discuția)