avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL suspendat depunere declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL suspendat depunere declaratii

Am inteles ca o societate cu activitate suspendata care beneficiaza de regim derogatoriu nu trebuie sa depuna decl 100 si 101.Totusi pana la 25 .02 mi s a cerut bilantul contabil. Cum il intocmesc ?Este echivalent cu vreo declaratie? Mentionez ca nu am desfasurat activitate pana in prezent. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana-raluca15 , utilizator 18:59, 5 Ianuarie 2012
De la infintare si pina la suspendare ati depus bilant?Ati desfasurat activitate?
Sau nu ati avut de loc activitate de la infiintare?Lamuriri..

Atunci depuneti o decl. pe propia raspundere. la finnate.
Nu am desfasurat deloc activitate iar pana acum am depus decl 100 si 101 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii retroactiv amalianeag amalianeag O societate care nu a desfasurat activitate de la infiintare (iulie 2008) pana acum, cu activitatea suspendata din aprilie 2009 (nu a cerut regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)