avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ma ameninta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ma ameninta

buna seara as dori si eu sa am ajute cineva...acum ceva in urma am facut videochat cu fostul iubit fiind presata de el sa fac...si acum a revenit cu niste poze si ma ameninta ca le va publica...dar si eu am poze cu el....si acum aman2 ne amenintam reciproc....as vrea sa o dau la pace cu el..si lui ii este frica sa nu apare acele poze cu el,putem sa mergem la notar sa declaram ca nu vom publica acele poze? sa avem ceva la mana,nu cred in vorba lui,,,sau daca facem una de mana de noi e valabila?cum am putea sa o formulam?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 01:43, 7 Ianuarie 2012
nu mai bine distrugeti pozele?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe internet Catalina03 Catalina03 Buna ziua! As vrea sa prezint o problema destul de delicata pentru mine. Lucrez in domeniul videochat-ului. Problemele au inceput sa apara cand unul din ... (vezi toată discuția)