avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cass
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cass

cass-ul se inregistreaza in registrul incasari -plati in caz de pfa
Cel mai recent răspuns: cristy1110 , utilizator 22:05, 5 Ianuarie 2012
Da, este deductibil.
va multumesc, deci se inregistreaza chitanta de la casier care se ia cand platim cass
pfa este un cmi
eu la sanatate nu am platit pe 2010 , la momentul respectiv cei de acolo mi-au spus ca dupa ce definitiveaza bilantul pot plati ...in schimb cei de la fisc mi-au spus ca la IF-uri nu se face bilant...eu ce sa mai zic sau ce sa mai fac ? pe 2011 am platit...
am citit ca de la 1 ianuarie anul asta asigurarile se vor plati la administartia financiara de care apartii...se vedeti acum abrambureala....
am vazut mai sus ca sa spus ca asigurarile sunt deductibile din impozit....mie cei de la fisc mi-au spus ca nu este....in cazul in care sunt deductibile iar eu am platit trimestrialul pe un anume venit , ce se intampla ? imi mai dau din bani inapoi *?
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
cristy1110, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa marian20 marian20 Am platit Contributia la sanatate in mai, din iulie am devenit PFA, cum inregistrez plata contributiei in contabilitate? scriu plata totala ce trebuia facuta ... (vezi toată discuția)
Pfa dupa infiintare florinf69 florinf69 buna seara, sunt florin si vreau sa fac un PFA, ma ocup cu obiecte hand-made. am studiat primii pasi pentru infiintare, m-am lamurit. dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva la ii martie_2014 martie_2014 Buna ziua . Am si eu o nelamurire cu privire la tva-ul virat de o intreprindere individuala in contul bugetul statului. Tva-ul virat este o chelt. ... (vezi toată discuția)