avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal 2012

incerc sa transmit o suspendare de concediu crestere copil pana la 2 ani iar pe site-ul itm apare numai rubrica raport preluari si contracte, va rog a mai transmis cineva revisal anul acesta a intalnit aceeasi problema, nu apare rubrica preluare registru iar la raportari apare numai date pana la 01.07.2010
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:43, 5 Ianuarie 2012
Ce varianta a programului folositi pentru transmiterea datelor ? ... trebuie sa intrati pe aceasta pagina pentru a transmite fisierul :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)