avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect activitate - servicii online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect activitate - servicii online

Buna ziua,

In momentul de fata firma noastra realizeaza diverse produse software.
Anul acesta dorim sa realizam un site web si sa vindem spatii de publicitate pe acest site. De aici avem doua intrebari:
1. Trebuie modificat obiectul de activitate?
2. Pe factura se poate trece "servicii software conform contract..." sau trebuie contract pentru inchiriere spatiu de publicitate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 18:42, 9 Ianuarie 2012
1. buna ziua, dumneavoastra trebuie sa vedeti daca in obiectul de activitate al societatii aveti dreptul a efectua astfel de servicii; daca nu aveti veti aduaga si va veti autoriza. De asemenea puteti alege sa declarati acea activitate - activitate principala
2. Pe factura veti scrie contravaloare contract nr. ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Cod caen ada2113 ada2113 Buna ziua, Am o firma cu obliect de activ principal 731 - publicitate - (pentru publicitate pe internet prin bannere), As dori sa stiu daca pot realiza ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare spatiu pe site miniabc miniabc Buna ziua, am o firma a carei activitate principala este comertul electronic (4791) pentru ca am un magazin online cu produse pentru copii. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)