avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificari ale Legii nr. 95/2006
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificari ale Legii nr. 95/2006

s-a modificat ceva pe 2012 la legea 95 2006 ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:54, 5 Ianuarie 2012
Se va modifica cel mai probabil din februarie cand vor aparea normele de aplicare pt. coplata,in rest,daca va intereseaza cam care va fi linia in privinta sanatatii,consultati proiectul de modificare a LEGII 95/2006.proiect aflat in dezbatere publica pe siteul Minist. Sanatatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un somer poate beneficia de asistenta medicala? riana22 riana22 Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)
Sistemul de sanatate, coplata iustinian13 iustinian13 buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata. - cand intra in vigoare - eu sunt insarcinata si voi naste in iunie 2012, la ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala gratuita pentru medici? maxim83 maxim83 Exista vreo lege in vigoare referitor la acest aspect:medicamente gratutite pentru medici? Am gasit o lege (legea 264/ iulie 2007) dar nu stiu daca mai e in ... (vezi toată discuția)